تحول دنیای آموزش و منابع درسی

می توان گفت قدمت اجازه ی سواد به مردم عادی در ایران به 200 سال هم نمی‌رسد. معمولا اگر شخصی جز ارباب زاده ها، سواد داشت به خاطر اربابش سواد داشت . به نوعی می‌توان گفت کسی سواد خواندن و نوشتن را ضروری نمی‌دانست. برخی از ما از مادر بزرگ ها و پدر بزرگ هایمان شنیده ایم که فلانی سواد قرآنی داشت ؛ یعنی فقط می‌توانست قرآن بخواند.
اما حدودا بعد از دوران قاجار هم زمان با عصر تغییر و تحول دنیای تکنولوژی در غرب، به یک باره مدارس و مراکز تربیت افراد متخصص و دانشگاه ها شکل گرفت و رفته رفته مدارس بع شکل امروزی تر برپا شد. قبل از این ایام مردم با معلم سر خانه سواد می‌آموختند و مراکزی به شکل امروزی وجود نداشت.
با اسناد و مدارکی که در شبکه های اجتماعی از کارنامه های دانش آموزان پخش می‌شود، گاهی به ذهن می‌رسد که سیستم آموزشی از سیستم آموزشی حال حاضر در ایران ،خیلی غنی تر بود. طوری که وقتی مادربزرگ ها می‌گویند 5کلاس سواد دارم ، به اندازه ی دیپلمه ی الان ارزش داشت و. اما منظور سطح سواد است نه میزان علم .
رفته رفته با ورود تکنولوژی های حال حاضر در چند سال اخیر ، دنیای آموزش 0 درجه تغییر کرده است. البته این تنها تغییر موجود در سیستم آموزشی نیست و از تاثیر متخصصان روان شناسی ، جامعه شناسی و علوم انسانی بر تغییر این سیستم نباید چشم پوشی کرد . به طور کلی می توان گفت تکنولوژی های روز ابزار کار این متخصصین هستند.
آموزش مدرسه ای به سمت علوم کاربردی می‌رود و از علوم بنیادی و تجربی کمی فاصله می‌گیرد . به عنوان مثال فردی که 20 سال پیش در دوران مدرسه بود تخم مرغ را داخل سرکه می‌انداخت و هفته ی بعد از حل شدن پوسته ی آهکی تخم مرغ شگفت زده می‌شد اما هیچ وقت کاربرد آن را نمی‌فهمید. این روزها معلم ها کتری آبدار خانه را که جرم آهک گرفته است،پر از سرکه ی رقیق شده می‌كنند و به دانش آموزان یاد می‌دهند كه چطور از تاثیر اسید در زندگی روزمره ی خود استفاده كنند . در این بین ابزار آلات دیگر مانند تخته های هوشمند ،رایانه ها و. به كمك آموزش آمده اند تا یك فرد بعد از دوران مدرسه كارهایی بلد باشد كه بتواند به راحتی وارد بازار كار شود.
این روزها بعد از ورود لپ تاپ ها و سپس تبلت ها به بازار و شعار هایی در جهت استفاده ی بهینه از کاغذ ؛ بسیاری از طبیعت دوستان به نسخه های الکترونیک جزوات و کتاب ها روی آورده اند .

جزوه
جزوه ننویس دو سال است در این جهت گام برداشته تا هم به طبیعت کمک کندو هم دستیار آموزشی همراهی باشد در گوشی های هوشمند شما !
در جزوه ننویس که یک مارکت جزوه است ، شما می‌توانید به نسخه های الکترونیک جزوات دلخواه خود دسترسی داشته باشید.حتی می‌توانید جزوات خود و اساتید خود را برای دیگران به اشتراک بگذارید و حتی از این راه کسب در آمد کنید.
پس همین الان وارد سایت جزوه ننویس شو و جزوه ی مورد نظرتو پیدا کن.

چرا اپلیکیشن برای هر درس در نظر گرفته شده است؟

تحول دنیای آموزش و منابع درسی

درس معادلات دیفرانسیل چیست؟ چگونه برای آن آماده شویم؟

درس معادلات دیفرانسیل چیست؟ چگونه برای آن آماده شویم؟

ریاضی مهندسی چگونه درسی است و چگونه باید آن را بخوانیم

از مدار های الکتریکی ۱ نترسیم ( رهنمای جامع شیوه مطالعه درس مدار یک )

درس استاتیک چیست و چگونه نمره‌ی بالایی در این درس بگیریم؟

ی ,سواد ,ها ,های ,جزوه ,آموزش ,بعد از ,ها و ,جزوه ننویس ,سیستم آموزشی ,دنیای آموزش ,تحول دنیای آموزش

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

الماس چت|چت شلوغ|چت الماس اسکن حرفه ای مدارک و اسناد سازمانی شرکت متنا خرید اینترنتی آکادمی دیجیتال مارکتینگ رایان طرح معرفی کتاب های نشر شانی مطالب اینترنتی کافه عکس روانشناسی سرطان arghavanetree